Bramborové špízy s krevetami

26 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
34 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, scedíme, propláchneme, necháme vychladnout a oloupeme.
  • 2
    Každou krevetu zabalíme do 1 šalvějového lístku, každou bramboru do 1 plátku slaniny. Na každý špíz napichujeme střídavě krevety a brambory.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme máslo a špízy na něm smažíme po každé straně 8 minut. Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.