Bramborové suflé

55 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zbylou bramborovou kaši dochutíme muškátovým oříškem.
  • 2
    Žloutky oddělíme od bílků. Ke kaši vmícháme žloutky smíchané s bramborovým škrobem a se dvěma třetinami sýra nakrájeného na kostičky.
  • 3
    Vmícháme tuhý sníh z bílků.
  • 4
    Vymažeme máslem zapékací misky, naplníme směsí a poklademe zbylým sýrem nakrájeným na plátky.
  • 5
    Upečeme dozlatova, posypeme pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.