Bramborovo-celerové placičky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
31 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer a brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme do mísy. Přidáme polohrubou a hrubou mouku, sůl, utřený česnek, pepř, vyšlehaná vejce, mléko, čerstvou, nadrobno pokrájenou jarní cibulku a směs dobře promícháme.
  • 2
    V pánvi si rozpálíme olej na správnou teplotu. Těsto nabíráme malou naběračkou a lijeme na rozpálený tuk. Smažíme je z každé strany dozlatova přibližně po 2–3 minutách z každé strany. Usmažené dáme na papírovou utěrku okapat, poté je hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.