Bramborovo-celerový salát

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme vychladnout.
  • 2
    Ve slupce uvařené brambory a natvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vsypeme do mísy a přidáme na nudličky nakrájený celer a oloupaná, na tenké plátky nakrájená jablka. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.
  • 3
    Olej promícháme s octem, solí a pepřem. Nalijeme na salát a zlehka promícháme.
  • 4
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.