Bramborovo-rybí salát s jablky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme brambory ve slupce, ještě teplé oloupeme a necháme vychladnout. Mezitím v zeleninovém vývaru uvaříme rybí maso asi 10 minut, hotové vyjmeme a teplé natrháme na malé kousky, dáme do mísy. Vejce uvaříme natvrdo, ihned zchladíme studenou vodou a oloupeme.
  • 2
    Brambory i vejce nakrájíme na malé kostičky a přidáme k masu, stejně tak i nakládané okurky a jablka, vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme, ochutíme hořčicí, octem a na závěr vmícháme majonézu. Ozdobíme listem salátu a dáme do lednice vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.