Bramborový guláš

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme dorůžova na slanině nakrájené na kostičky a částečně roztavené. Zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme kmín, zalijeme vývarem a uvedeme do varu.
  • 2
    Do vařícího základu vložíme omyté a na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a pod poklicí chvíli dusíme.
  • 3
    Potom brambory mírně zahustíme světlou zásmažkou z tuku a prosáté mouky.
  • 4
    Nakonec pokrm dochutíme rozetřeným česnekem a za občasného promíchání dovaříme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.