Bramborový hrnec s uzeným masem a špenátem
55 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory
- 250gramůUzené maso vařené
- 150mililitrůVoda pitná
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůŠpenát listový čerstvý
- 5stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
40 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
483 mg
Postup přípravy
- 1V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájené uzené maso a oloupaný, na plátky nakrájený česnek. Přidáme oloupané, rozpůlené brambory, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a dusíme do změknutí brambor.
- 2Nakonec vmícháme omyté špenátové listy a pokrm dusíme ještě 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.