Bramborový italský salát

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1363 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
87 g
Sacharidy
152 g
Vláknina
37 g
Cukr
303 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme brambory a dáme je do hrnce s vodou, přivedeme k varu a vaříme 10 minut. Pokrájíme sušená rajčata na plátky. V misce smícháme majonézu, jogurt, sůl, pepř. Promícháme se sušenými rajčaty a nasekanou petrželkou.
  • 2
    Brambory necháme vychladnout, jsou-li velké, překrojíme je na špalíky. Přelijeme je zálivkou a promícháme.
  • 3
    Salát dáme vychladnout do lednice, a poté podáváme jako přílohu nebo jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Bramborový italský salát
Skvělý salát 😉