Bramborový koláč se šunkou

70 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1194 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
57 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a ve vroucí vodě je vaříme ve slupce 20 minut. Potom je scedíme a necháme vychladnout. Chlebové těsto vyválíme na vymaštěném plechu na pečení. Troubu předehřejeme na 225 stupňů Celsia.
  • 2
    Brambory oloupeme a nastrouháme do mísy. Přimícháme tvaroh. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Šunku nakrájíme na kostičky. Cibuli, šunku, škrob, teplé mléko a vejce s olejem vmícháme do bramborovo-tvarohové směsi a vypracujeme hladké těsto.
  • 4
    Směs okořeníme kmínem, osolíme, opepříme a dáme na připravené chlebové těsto. Koláč pečeme v troubě 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.