Bramborový mexický salát

40 min.
Mexiko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vaříme 15 minut plátky brambor, poté necháme okapat a dáme vychladnout.
  • 2
    Avokádo rozkrojíme na poloviny a odstraníme pecku, dužinu rozmačkáme. K avokádové dužině přidáme citronovou šťávu, olivový olej, nasekanou cibuli, česnek a promícháme. Přikryjeme fólií a odložíme stranou.
  • 3
    Smícháme nasekanou chilli papričku, nakrájená rajčata na plátky, žlutou papriku a přidáme s plátky brambor na salátovou mísu.
  • 4
    Avokádovou směs nandáme na salát, posypeme koriandrem, osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.