Bramborový nákyp s feferonkami
80 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
37 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory uvaříme pod pokličkou v menším množství vody a prolisujeme je.
- 2Očištěné feferonky nasekáme na jemno, salám pokrájíme na tenké nudličky, oloupanou cibuli na kroužky.
- 3V pánvi rozehřejeme polovinu másla, přidáme cibuli, feferonky a salám, smažíme tak dlouho, až cibule zesklovatí. Potom vše přendáme do mísy, promícháme s vejci a bramborami, dochutíme.
- 4Velkou dortovou formu vymažeme máslem a naplníme ji připravenou směsí. Povrch uhladíme, navrch poklademe očištěné, na plátky nakrájené žampiony. Zalijeme zbylým rozpuštěným máslem a pečeme v troubě při 200 stupních Celsia 20 - 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.