Bramborový pudink s párky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
32 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme se žloutky, solí a pepřem do pěny.
  • 2
    Přidáme nadrobno nakrájené párky, den předem uvařené strouhané brambory, sníh z bílků, trochu strouhanky a nasekanou petrželovou nať.
  • 3
    Těsto naplníme do vymazané a vysypané pudinkové formy, uzavřeme a hodinu vaříme ve vodní lázni.
  • 4
    Pudink vyklopíme, posypeme strouhankou a pokropíme máslem. Obložíme dušeným špenátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.