Bramborový salát po francouzsku

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
873 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané, na kostičky nakrájené brambory zalijeme studenou vodou a vaříme je asi 15 minut doměkka. Potom je prolijeme studenou vodou a osušíme.
  • 2
    Omytou celerovou nať a očištěnou papriku zbavenou semen nakrájíme na malé kostičky.
  • 3
    Brambory, celerovou nať a papriku vložíme do mísy, přidáme olej, majonézu, citronovou šťávu a nasekanou petrželku. Vše dobře promícháme.
  • 4
    Před podáváním salát podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.