Bramborový salát s celerovou marinádou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůBrambory vařené
- 1kusCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaCukr krupice
- 10gramůPetržel - nať
- 2lžičkyHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a ještě horké nakrájíme na kolečka.
- 2Připravíme marinádu z oloupaného, doměkka uvařeného a prolisovaného celeru, smíchaného s hořčicí, octem, vodou, olejem solí a cukrem.
- 3Marinádou zalijeme brambory a salát posypeme jemně nakrájenou cibulí a petrželkou.
- 4Podáváme k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.