Bramborový salát s červeným vínem
20 min.
Ingredience
- 750gramůBrambory vařené
- 100gramůZelí kysané
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 4lžíceVíno červené
- 1lžičkaHořčice
- 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.
- 2Přidáme na kostky nakrájenou papriku, na kousky pokrájené zelí a vše zalijeme marinádou z vody, octa, vína, cukru, soli, oleje a hořčice. Marinádu dobře protřepeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.