Bramborový salát s chřestem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
31 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, rozkrájíme na kostičky, mrkev očistíme, pokrájíme na kolečka, zelené fazolové lusky necháme rozmrazit, chřest očistíme a nakrájíme na kratší špalíčky.
  • 2
    Do hrnce vlijeme vývar, přisypeme brambory, mrkev, fazolové lusky, přivedeme k varu a vaříme zvolna asi 10 minut. Přidáme chřest a vaříme dalších 5 minut, zeleninu scedíme, necháme vychladnout. Do salátové mísy vložíme majonézu, přisypeme vychladlou zeleninu, posekanou pažitku, sůl, pepř a promícháme.
  • 3
    Před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.