Bramborový salát s cibulí a ředkvičkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
26 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, bílou cibuli se šalotkou nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, ředkvičky nakrájíme na plátky, pažitku posekáme najemno.
  • 2
    Do mísy vsypeme brambory, cibuli, šalotku, ředkvičky, sůl, mletý pepř a důkladně promícháme.
  • 3
    Smícháme ocet, olej, vývar, hořčici a salát zalijeme. Už jen lehce promícháme a před podáváním posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.