Bramborový salát s cibulkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
31 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme a ve vroucí osolené vodě vaříme asi 20 minut. Poté brambory slijeme a i se slupkou nakrájíme na silnější plátky.
  • 2
    V misce smícháme citronovou šťávu, citronovou kůru, hořčici a olivový olej. Takto připravenou zálivku smícháme s bramborami, osolíme, opepříme a přidáme najemno nasekanou jarní cibulku a pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.