Bramborový salát s fazolemi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
753 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
48 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
14 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Předem namočené fazole uvaříme do měkka, scedíme a necháme okapat. Ostatní přísady nakrájíme na kostičky, oloupanou kořenovou zeleninu uvaříme do měkka a nadrobno pokrájíme, vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nasekáme, vše promícháme s fazolemi a bramborami.
  • 3
    Směs přelijeme majonézou ochucenou solí, pepřem, hořčicí a octem, zlehka promícháme a necháme proležet.
  • 4
    Salát podáváme jako sváteční přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.