Bramborový salát s hovězím masem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na osminky, vařené maso na nudličky, cibuli nadrobno, nakládanou zeleninu scedíme, ale nálev si ponecháme, slaninu nakrájíme na kostičky, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme slaninu a osmahneme. Slaninu vyjmeme, do výpeku přidáme maso a orestujeme. Přidáme cibuli, scezenou zeleninu, brambory, krátce osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme octem a dusíme, dokud se ocet neodpaří. Přilijeme nálev ze zeleniny, přidáme hořčici a dusíme doměkka.
  • 3
    Jednotlivé porce posypeme petrželkou a slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.