Bramborový salát s koprem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
193 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, očistíme a vaříme ve vroucí osolené vodě asi 20 minut. Po uvaření brambory slijeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do velké salátové mísy.
  • 2
    V menší misce smícháme majonézu s kefírem, dijonskou hořčicí a nasekaným koprem. Celer omyjeme, očistíme a najemno nakrájíme. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Brambory smícháme s celerem, cibulí, osolíme, opepříme a zalijeme připravenou zálivkou. Vše důkladně promícháme a necháme 1 hodinu odležet v chladničce. Salát před podáváním posypeme nahrubo nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.