Bramborový salát s Mozzarellou

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
27 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme ve slupce v osolené vodě 25 minut, scedíme je, oloupeme a nakrájíme na dílky.
  • 2
    Pinie nasucho opražíme na pánvi do zlatova. Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme zrnek. Dužinu pokrájíme na kostičky.
  • 3
    Smícháme ocet, hořčici, sůl a pepř a zvolna zašleháváme olej. Zálivku vmícháme do brambor.
  • 4
    Slaninu, nakrájenou na kostičky rozškvaříme na pánvi do křupava. Brambory, omytou Rukolu, Mozzarellu a rajčata smícháme, rozdělíme na talíře. Salát posypeme piniemi a slaninou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.