Bramborový salát s parmskou šunkou

35 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1737 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
130 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
22 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Necháme uvařit ve vroucí osolené vodě do změknutí. Vejce uvaříme natvrdo, poté oloupeme a nastrouháme na hrubší kousky. Cibulku a petržel omyjeme a pokrájíme na drobnější kousky. Šunku nakrájíme na menší nudličky. Majonézu smícháme s hořčicí a citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 2
    Pánev rozpálíme s olejem a osmahneme na ní kousky šunky do křupava. Brambory smícháme s cibulkou, petrželí a vejci. Přimícháme opečenou šunku, osolíme a opepříme dle potřeby. Salát na závěr přelijeme připraveným dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.