Bramborový salát s ředkvičkami a okurkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory oloupeme a po částečném vychladnutí pokrájíme na plátky, zalijeme teplým vývarem. Necháme 10 minut rozležet a vychladnout. Omytou okurku i se slupkou nastrouháme na tenká kolečka, umyté ředkvičky nakrájíme na plátky, šunku krájíme na nudličky, vše vmícháme do brambor.
  • 2
    Ze smetany, soli, pepře, citronové šťávy a nasekaných bylinek umícháme hladkou omáčku, opepříme, promícháme se salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.