Bramborový salát s rukolou a olivami

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Smícháme sůl, pepř, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Zálivkou přelijeme brambory, vmícháme na nudličky pokrájenou bazalku, přiklopíme a necháme stát asi 60 minut.
  • 3
    Rukolu omyjeme a necháme okapat. Omytá rajčata rozkrájíme na dílky.
  • 4
    Bramborový salát podle chuti přisolíme a opepříme, rozdělíme na talíře a posypeme rukolou, rajčaty, olivami a ozdobíme zbylými lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.