Bramborový salát s uzenou makrelou

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme ve slupce ve vroucí osolené vodě asi 20 minut. Poté je slijeme, necháme okapat, po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Špenát očistíme, omyjeme, necháme okapat. Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Uzenou makrelu nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Na marinádu smícháme vývar, ocet, olej, hořčici, sůl, pepř, cukr a kostičky cibule. Marinádou přelijeme salát, vše důkladně promícháme. Salát ozdobíme natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na kolečka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.