Bramborový salát s Vinaigrettou
40 min.
Ingredience
- 1000gramůBrambory
- 150mililitrůDresink Vinaigrette
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePažitka
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Brambory vaříme ve slupce asi 20 minut, slijeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Brambory vsypeme do mísy, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme vinaigrettou, do které jsme přidali rozdrcený česnek a nasekanou pažitku s petrželkou. Vše zlehka promícháme. Salát podáváme vlažný nebo studený jako přílohu k pečeným rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.