Bramborový salát se sardelkami a ementálem

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
91 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, očistíme a v osolené vroucí vodě vaříme 20 minut. Česnek oloupeme a utřeme společně se sardelkami na pastu, promícháme s majonézou, olejem, citronovou šťávou a najemno nastrouhaným ementálem. Vše osolíme a opepříme.
  • 2
    Ještě horké brambory rozpůlíme a smícháme s najemno nakrájenou šalotkou a připravenou zálivkou. Salát necháme 1 hodinu odležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.