Bramborový salát se zeleninou II

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata, cibuli, petrželku a pět stroužků česneku nakrájíme co nejvíce na jemno. Přidáme olivový olej, ocet, cizrnu, limetkovou šťávu a sůl a rozmixujeme vše dohladka. Máme připravenou salsu.
  • 2
    Brambory nakrájíme na malé kostičky a vaříme je 10 minut. Poté je ještě 20 minut zapečeme na 200 °C. Poté k nim přidáme zbylý utřený česnek a vše pořádně promícháme. Pečeme 5 minut.
  • 3
    Poté brambory necháme trochu vychladnout, v míse je smícháme se salsou a s paprikou nakrájenou na kostičky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.