Brambory bylinkové s cibulí

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
43 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vroucí vodou uvaříme nakrájené brambory doměkka, poté scedíme.
  • 2
    Rozpustíme v pánvi máslo, přidáme červenou cibuli nakrájenou na 8 dílů, rozetřený česnek, citronovou šťávu a vaříme 3 minuty. Přidáme uvařené brambory a promícháme. Pod pokličkou vaříme 25 minut.
  • 3
    Brambory posypeme tymiánem, osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.