Brambory dušené III

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1147 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
50 g
Sacharidy
140 g
Vláknina
27 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli jemně nakrájíme, zpěníme na másle. Přidáme nasekanou petrželovou nať, lehce osmahneme, přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, osolíme. Přimícháme nasekaný česnek, natrouháme trošku muškátového oříšku a vše řádně promícháme.
  • 2
    Mirně podlito dusíme téměř doměkka a ke konci přilijeme víno se žloutky. Vše společně dodusíme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu se saláty anebo jako samostatný pokrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.