Brambory dušené na kyselo

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmažíme na tuku do světlé barvy. Zaprášíme moukou a připravíme zlatou jíšku.
  • 2
    Brambory nakrájíme na kostky, podlijeme vodou a dusíme spolu s kořením. Když změknou, odlijeme vývar a zředíme jím jíšku, našleháme a povaříme. Omáčku nalijeme zpět na brambory a přilijeme trochu octa a přidáme klobásu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.