Brambory dušené s octem

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
25 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z oloupaných brambor tvořítkem vykrájíme kuličky.
  • 2
    Vložíme je do vymazaného kastrolu, proložíme cibulí nakrájenou na plátky, osolíme, opepříme a podlijeme horkou vodou a octem, aby byly brambory zpola potopeny.
  • 3
    Dusíme doměkka, až se vsákne voda. Nemícháme, jen potřásáme nádobou.
  • 4
    Hotový pokrm omastíme máslem a podáváme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.