Brambory na cibulce

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, petrželovou nať drobně posekáme.
  • 2
    Cibuli osmažíme na oleji, přidáme brambory a koření, zalijeme vodou a dusíme, dokud se voda nevydusí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 29. 8. 2015
Brambory na cibulce
Moc příjemná příloha k masitém jídlu. Příště bych jen dala o trošku méně vody, jelikož se zcela nevydusila a brambory už byly měkké. Petrželku jsem přidala až po tepelné přípravě. Určitě budu brambory dělat častěji, doporučuji😉 Větším jedlíkům množství brambor zvýšíme na cca 200g i malinko více.