Brambory na rajčatech

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme, slijeme a držíme na teple.
  • 2
    V hlubším rendlíku usmažíme na oleji na plátky nakrájenou cibuli a česnek. Poté přisypeme papriku, pokrájená rajčata, přidáme sůl, pepř, kmín, tymián, bazalku a dusíme. Na závěr přidáme uvařené brambory a chvilku podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 8. 10. 2015
Brambory na rajčatech
Nádherná vůně se vám rozvine po kuchyni, jestliže začnete připravovat recept na brambory na rajčatech. Jsou opravdu vynikající. Hodí se jako příloha k masu, ale můžete si k nim dát i zeleninu. Já jsem udělala kuřecí prsa jen na přírodno a výsledek byl moc dobrý.