Brambory opečené na cibuli

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Jemně nasekanou cibuli osmahneme na tuku, přidáme brambory, promícháme a opékáme dozlatova.
  • 3
    Nakonec můžeme přidat stroužek česneku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 31. 8. 2015
Brambory opečené na cibuli
Vynikající brambůrky s lákavou cibulkovou vůní a lahodnou chutí česneku, která je tak akorát. Recept doporučuji já i manžel, protože jsme si na něm báječně pochutnali. Pro syna byly trošku mastnější, takže jsem mu je nedávala, dostal jinou přílohu. A i když je sádlo nezdravé, máme domácího dodavatele, takže jsme byli kapku klidnější 😁.
Anonymní uživatel
čt 22. 12. 2016
Brambory opečené na cibuli
Bezva 😁
Anonymní uživatel
pá 23. 12. 2016
Brambory opečené na cibuli
Brambory jsou super a opečené .... no ty prostě miluji!
Anonymní uživatel
so 17. 12. 2016
Brambory opečené na cibuli
Opravdu ty brambory stojí za to je to jednoduché a vynikající.Upekl jsem k nim kuřecí roládu a dopadlo to skvěle.Doporučuji.😁