Brambory plněné vejci a sýrem

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
619 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ne zcela doměkka. Oloupeme je, rozpůlíme a vydlabeme.
  • 2
    Vnitřek brambor jemně nasekáme, smícháme s hráškem, natvrdo uvařenými a na kostičky nakrájenými vejci, polovinou strouhaného sýru, solí a kořením.
  • 3
    Nádivkou naplníme brambory, srovnáme je na vymazaný pekáček, podlijeme vodou, posypeme strouhaným sýrem a pokropíme máslem.
  • 4
    Dáme péci do trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.