Brambory s brynzovou nádivkou

75 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a několikrát propíchneme vidličkou. Slaninu nakrájíme na kostičky. Pažitku nasekáme.
  • 2
    Brambory necháme péct 60 minut při 200°C.
  • 3
    Slaninu osmažíme dozlatova na pánvi, poté odstavíme a necháme vystydnout.
  • 4
    Brynzu rozmícháme s nasekanou pažitkou a slaninovými škvarečky, osolíme, opepříme.
  • 5
    Vmícháme zakysanou smetanu.
  • 6
    Upečené brambory podélně nařízneme, jemným tlakem na protilehlé konce rozevřeme a naplníme brynzovou směsí.
  • 7
    Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.