Brambory s bylinkovým kořením

35 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
130 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kostky a v hrnci s osolenou vodou uvaříme doměkka. Uvařené scedíme, dáme stranou a udržujeme teplé.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, hned přimícháme estragon, kerblík, přisypeme kmín, zalijeme vývarem a stálým mícháním přivedeme k varu.
  • 3
    S připravenou zálivkou zalijeme teplé brambory, podle vlastní chuti osolíme, opepříme. Nakonec vše dobře promícháme, porcujeme na talíře a brambory podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.