Brambory s bylinkovým krémem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
74 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory dobře omyjeme a vaříme ve slupce v osolené vodě asi 25 minut pod pokličkou.
  • 2
    V kastrůlku zvolna rozehřejeme smetanu s máslem. Vmícháme omyté, nasekané bylinky a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme citronovou šťávou.
  • 3
    Brambory odstavíme z plotny, scedíme a necháme chvíli stát. Podáváme s bylinkovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.