Brambory s chorizem a zelenými čili

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci přivedeme k varu vodu, vhodíme oloupané a na kostky nakrájené brambory. Zmírníme plamen a vaříme 5 minut. Brambory vylijeme do cedníku a necháme okapat.
  • 2
    Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme drcený česnek, nakrájené jarní cibulky a 4 minuty smažíme. Přidáme nakrájené brambory a smažíme, až kostky začnou trochu hnědnout.
  • 3
    Chorizo nakrájíme na kostičky a přidáme do pánve spolu s čili papričkou, smažíme 5 minut, aby se klobása prohřála.
  • 4
    Přisolíme, přidáme strouhaný sýr a opatrně promícháme. Ihned podáváme, dokud sýr ještě taje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.