Brambory s hovězím masem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej, přidáme máslo. Hovězí zadní maso nožem nakrájíme na nudličky a prudce osmahneme, aby se maso zatáhlo. Vložíme pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek, krátce orestujeme. Brambory nakrájíme na kostičky a přisypeme k masu. Zasypeme mletou paprikou, na tuku necháme chvilku zhnědnout, podlijeme vývarem, dochutíme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme. Přidáme ještě červenou čerstvou papriku, kterou jsme nakrájeli na proužky. Dusíme přibližně hodinu, občas zamícháme.
  • 2
    Hotový pokrm podáváme jako samostatný chod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.