Brambory s mletým masem a ovocem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
19 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, zbavíme okolí stopky a jader a dužinu nakrájíme na osminky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a cibuli osmahneme. Přidáme maso a rajčata, osolíme, opepříme a přidáme kari koření. Dusíme 5 minut, poté podlijeme vývarem a vínem a ještě 10 minut povaříme.
  • 3
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, přidáme k masu a vše dusíme dalších 15 minut.
  • 4
    Broskve necháme okapat a nakrájíme je na nudličky. Švestky nasekáme, hrozinky omyjeme a ovoce přidáme do pánve. Vše dobře promícháme a na mírném ohni vaříme 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.