Brambory s žampiony a artyčoky

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
2 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
14 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Uvařené oloupeme, nakrájíme na kolečka a ta dáme do salátové mísy.
  • 2
    Připravíme si dresink - smícháme ocet, citronovou šťávu, nasekanou petržel a kopr, vše podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Konzervované artyčoky a žampiony necháme okapat na sítu a jemně smícháme s bramborami. Vše přelijeme dresinkem a ozdobíme nasekanými vlašskými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.