Brambory smažené s česnekem a petrželkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
50 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na kolečka, namočíme do studené vody, po chvíli je scedíme a vysušíme utěrkou.
  • 2
    Před smažením brambory oválíme v mouce. Do oleje na smažení vhodíme stroužek česneku a když zčervená, vyjmeme ho. Kolečka brambor musí v horkém oleji plavat, osmaží se tak ze všech stran.
  • 3
    Po usmažení brambory vyjmeme, necháme okapat a posypeme je sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.