Brokolicová minestrone s ančovičkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek, chilli a 2 okapané nakládané ančovičky. Za stálého míchání smažíme 5 minut.
  • 2
    Poté vmícháme rajčatový protlak, přilijeme víno, osolíme a opepříme. Uvedeme do varu, přikryjeme poklicí a při mírné teplotě vaříme 15 minut.
  • 3
    Přilijeme vývar, přidáme růžičky brokolice, těstoviny a uvedeme opět do varu. Za častého míchání vaříme 7 minut, až jsou těstoviny hotové. Podle chuti dokořeníme.
  • 4
    Nastrouhaný sýr podáváme na talířku zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.