Broskvové čatní s cherry rajčaty
35 min.
Ingredience
- 250gramůBroskve
- 250gramůRajčata
- 200gramůMrkev kořen
- 1centilitrOcet vinný
- 2centilitryDžus broskvový
- 250gramůCukr želírovací
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Broskve omyjeme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na kostičky. Cherry rajčátka omyjeme, slupku nařízneme do kříže a spaříme ve vroucí vodě. Pak slupku oloupeme a rajčátka překrojíme na polovinu. Mrkev omyjeme, očistíme a nahrubo nastrouháme.
- 2Do hrnce vložíme kousky broskví, rajčátka, mrkev, přidáme vinný ocet, broskvový džus a želírovací cukr. Promícháme a přivedeme k varu. Za stálého míchání povaříme na mírném ohni 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme kari koření.
- 3Hotové čatní naplníme do zavařeninový sklenic a sklenice vzduchotěsně uzavřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.