Broskvové čatní s cherry rajčaty

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve omyjeme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na kostičky. Cherry rajčátka omyjeme, slupku nařízneme do kříže a spaříme ve vroucí vodě. Pak slupku oloupeme a rajčátka překrojíme na polovinu. Mrkev omyjeme, očistíme a nahrubo nastrouháme.
  • 2
    Do hrnce vložíme kousky broskví, rajčátka, mrkev, přidáme vinný ocet, broskvový džus a želírovací cukr. Promícháme a přivedeme k varu. Za stálého míchání povaříme na mírném ohni 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme kari koření.
  • 3
    Hotové čatní naplníme do zavařeninový sklenic a sklenice vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.