Broskvové knedlíky z tofu

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
37 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tofu umixujeme do hladka s olejem, na válu smícháme s moukou (150g), krupicí, solí, vejcem a vypracujeme hladké těsto. Z těsta odkrajujeme kousky, do kterých zabalíme broskve a pečlivě v dlaních zakulatíme. Knedlíky obalíme v celozrnné mouce, vhodíme do vroucí vody, vaříme 12 minut, vyjmeme děrovanou naběračkou a necháme okapat. Zatím ušleháme šlehačku, knedlíky podáváme polité čokoládovou polevou a ozdobené kopečkem šlehačky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.