Bruschetta s mátou a fazolkami

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přepůlené fazolky a česnek vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 6 minut. Propláchneme studenou vodou a nechám okapat.
  • 2
    Do mixéru vložíme fazolky, česnek a citrónovou šťávu, pomalu mixujeme a přilijeme tolik oleje, až vznikne jemná hladká hmota.
  • 3
    Do směsi přidáme polovinu máty a olivy, opepříme a osolíme.
  • 4
    Ciabattu opečeme z obou stran do zlatova, necháme zchladnout a jednu stranu potřeme směsí a posypeme zbytkem máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.