Bruselský salát

37 min.
Belgie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
7 g
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu opereme a uvaříme, musí být měkká, ale ještě pevná. Okořeníme ji muškátovým oříškem.
  • 2
    Čekankové puky nakrájíme na drobno. Vařené brambory ve slupce oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky, petrželku, pažitku a estragon omyjeme, osušíme, nasekáme.
  • 3
    Na zálivku promícháme ocet, pepř, sůl a olej, poté přidáme vodu. Nakonec dáme do zálivky bylinky a kostičky šalotky.
  • 4
    Kapustu, čekanku a brambory dáme na mísu, přelijeme zálivkou a podáváme.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.